חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מדיניות פרטיות

מהי מדיניות הפרטיות?

איגוד האינטרנט הישראלי (ע"ר) (להלן: "האיגוד") מתייחס בכבוד לפרטיות המשתמשים באתר האיגוד, הפועל בכתובת האינטרנט www.isoc.org.il ובכל כתובת נוספת בהתאם לשיקול דעתו של האיגוד (להלן: "האתר").

תנאים אלה ילמדו אותך מהי מדיניות הפרטיות הנהוגה באתר. הם סוקרים, בין השאר, את האופן שבו משתמש האיגוד במידע שתמסור לו ובמידע שייאסף על אודותייך בעת שתשתמש באתר. במדיניות זו, הביטוי "מידע אישי" פירושו כל מידע שניתן לעשות בו שימוש באופן סביר על-מנת לזהות אותך, לרבות שמך הפרטי ושם משפחתך, כתובתך, מספר הטלפון שלך ועוד.

מדיניות זו מהווה חלק בלתי נפרד מתנאי השימוש באתר. המדיניות מנוסחת בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד, והיא חלה באופן זהה עבור כל המינים. בנוסף, מדיניות זו חלה גם על פעילותך והשתתפותך באילו מהקהילות המקוונות, הפורומים המקצועיים ורשימות הדיוור והתפוצה של האיגוד (להלן: "הקהילות המקוונות"), בשינויים המחויבים לפי העניין.

דיווח על פגיעה בפרטיותך

אם אתה חושב שפרטיותך נפגעה במהלך השימוש באתר, או אילו מהקהילות המקוונות, אנא פנה לאיגוד באמצעות כתובת הדוא"ל: info@isoc.org.il או באמצעות מכתב שתשלח לכתובת האיגוד ברחוב ברקת 6, ת.ד. 7210, פתח-תקווה 4951774. נציגי האיגוד עומדים לרשותך לצורך כל בקשה, תגובה, שאלה או תלונה.

מסירת פרטים ומידע אישי לאיגוד

השימוש באתר אינו כרוך ברישום או במסירת פרטים ומידע אישי. עם זאת, אזורים ומדורים שונים באתר, כגון רישום לחברות באיגוד, רישום לאירועים שונים שעורך האיגוד, רישום לרשימות התפוצה של האיגוד ולקהילות המקוונות, יצירת קשר עם האיגוד באמצעות טפסי קשר מקוונים המצויים באתר ועוד – עשויים להיות כרוכים ברישום ומסירת פרטים ומידע אישי, כגון שם מלא, כתובת, טלפון, כתובת דוא"ל פעילה, שיוך ארגוני ופרטים נוספים לפי הצורך ונסיבות העניין.

השדות שחובה למלא יסומנו במפורש. ללא מסירת הפרטים המתבקשים בשדות החובה לא תוכל להירשם באזור הרלבנטי באתר או לקהילה המקוונת בה אתה מעוניין להשתתף. עליך למסור רק פרטים נכונים, מדויקים ומלאים ואתה מאשר בזאת את נכונות הפרטים שמסרת. הפרטים והמידע האישי שתמסור, וכן פרטים נוספים אודות שימושך באתר (כמפורט בהמשך מדיניות זו), יישמרו על-ידי האיגוד.

אינך חייב על-פי חוק למסור את הפרטים והמידע האישי. מסירתם תלויה בהסכמתך וברצונך החופשי – אולם מסירת פרטים שגויים, או אי מסירת מלוא הפרטים הנדרשים, עלולים למנוע ממך את האפשרות להשלים את הרישום או להשתמש בחלק משירותי האתר, לפגוע באיכות השירות הניתן לך וכן לפגוע ביכולת ליצור איתך קשר, במידת הצורך.

אנו עשויים לאסוף מידע נוסף בעת יצירת קשר ותכתובת שלך מול האיגוד, למשל בעת שאתה מגיש בקשות או פניות כלשהן לאיגוד.

כאשר אתה מוסר מידע אישי של צד שלישי, אתה מצהיר כי קיבלת את הסכמתו המפורשת למסירת המידע לאיגוד, לשם השימוש במידע זה בהתאם למדיניות זו.

מידע שנאסף במהלך השימוש באתר

בעת שתשתמש באתר, או באילו מהקהילות המקוונות, עשוי האיגוד לאסוף מידע על נוהגיך ביחס לשימוש באתר או השירות הרלבנטי, לרבות תכנים שטענת או פרסמת, מידע שקראת, העמודים שבהם צפית, השירותים שעניינו אותך, מקום המחשב ונתוני כתובת האינטרנט (IP address) שבאמצעותם ניגשת לאתר או לשירות הרלבנטי, סוג מערכת ההפעלה המשמשת אותך, סוג מכשיר הקצה שברשותך ועוד. בנוסף, האיגוד רשאי לאסוף ולהסתייע בשירותיהם של צדדים שלישיים כדי לאסוף ולנתח מידע אנונימי, סטטיסטי, או מצרפי (אגרגטיבי) בקשר עם השימוש כאמור, לרבות מידע הנוגע לפעילותך באתר.

רשתות חברתיות ומידע אישי שאתה משתף

האיגוד מעמיד לרשות משתמשי האתר כלים לשיתוף וקישור תכנים מהאתר באמצעות רשתות חברתיות ושירותים מקוונים שונים. אף חלק מקהילותיו המקוונות של האיגוד עשויות להתנהל באמצעות פלטפורמות מקוונות של צדדים שלישיים. תשומת ליבך כי השימוש ברשתות חברתיות ושירותים מקוונים כאמור הוא חיצוני ונפרד לאתר וכפוף לנוהגי הפרטיות של אותם שירותים. מדיניות זו אינו חלה על פעילותן של רשתות חברתיות אלו או כל שירות מקוון המופעל על-ידי צד שלישי.

האתר וכן הקהילות המקוונות עשויים לכלול גם תכנים הנמסרים לפרסום מטעם משתמשי האתר והמשתתפים השונים. תכנים אלה עשויים לכלול גם מידע אישי. דע כי התכנים שאתה טוען לאתר או לקהילה הרלבנטית אינם פרטיים או חסויים וכי לא צריכה להיות לך כל ציפייה לפרטיות בנוגע אליהם. עליך לנקוט משנה זהירות ולהפעיל שיקול דעת בעת שהנך מוסר מידע אישי שעלול לזהות אותך או אחרים.

השימוש במידע

בפרטים ובמידע האישי שתמסור ובפרטים שיאסוף האיגוד במהלך השימוש שתעשה באתר או אילו משירותיו, ייעשה שימוש בהתאם להוראות מדיניות זו או על פי הוראות כל דין, למטרות הבאות  –

  • כדי לאפשר לך להשתמש באתר, בתכנים הכלולים בו ובשירותים שהוא מציע, לרבות רישום והשתתפות פעילה במדורי האתר והקהילות המקוונות;
  • כדי לזהות אותך במהלך כניסות חוזרות שלך לאזורים הטעונים הרשמה וכדי לחסוך ממך להזין בכל פעם את פרטיך;
  • כדי לשפר ולהעשיר את השירותים והתכנים באתר ובכלל זה ליצור שירותים ותכנים חדשים המתאימים לדרישות המשתמשים וציפיותיהם וכן לשנות או לבטל שירותים ותכנים קיימים. המידע שישמש את האיגוד לצורך כך יהיה בעיקרו מידע סטטיסטי, שאינו מזהה אותך אישית;
  • כדי לאפשר לך להתאים את השירותים באתר להעדפותיך;
  • כדי לשלוח אליך מעת לעת מידע בדבר שירותיו ותכניו של האתר, פעילויות בקשר אליו ואל האיגוד, סקרים, עלוני מידע וכיו"ב. מידע כאמור עשוי להיות פרסומי באופיו והוא עשוי להישלח אליך באמצעות מסרונים (SMS), הודעות דוא"ל, או בדרך אלקטרונית אחרת, כמפורט בהרחבה בתנאי השימוש של האתר;
  • ליצירת קשר איתך כשהאיגוד סבור שקיים צורך בכך;
  • לצורך ניתוח, בקרה ומסירת מידע סטטיסטי לצדדים שלישיים. מידע זה לא יזהה אותך אישית;
  • לשם תפעולו התקין ופיתוחו של האתר וקהילותיו המקוונות של האיגוד;
  • כדי לאכוף את תנאי השימוש באתר, על-מנת למלא אחר דרישות כל חוק, תקנה או דבר חקיקה אחר וכן על-מנת לסייע לרשויות מוסמכות ולכל צד שלישי, כשהאיגוד סבור בתום-לב כי עליו לעשות כן;
  • לכל מטרה אחרת, המפורטת במדיניות פרטיות זו או בתנאי השימוש.

מסירת מידע לצדדים שלישיים

האיגוד לא יעביר לצדדים שלישיים את המידע האישי שמסרת והפרטים שנאספו על פעילותך, אלא במקרים שלהלן  –

  • ככל שהדבר דרוש לצורך אספקה תקינה של שירותי האתר או הקהילה המקוונת;
  • אם תפר את הוראות תנאי השימוש באתר, או אם תבצע באמצעות האתר, או בקשר עמו, פעולות הנחזות על ידי האיגוד כמנוגדות לדין או ניסיון לבצע פעולות כאלה;
  • אם יתקבל בידי האיגוד צו שיפוטי, או דרישה של רשות המוסמכת לכך, המורה לו למסור את פרטיך או את המידע אודותיך לצד שלישי;
  • בכל מחלוקת, טענה, תביעה, דרישה או הליכים משפטיים, אם יהיו, בינך לבין האיגוד ו/או מי מטעמו;
  • בכל מקרה שהאיגוד יסבור כי מסירת המידע נחוצה כדי למנוע נזק חמור לגופך או לרכושך או לגופו או לרכושו של צד שלישי;
  • האיגוד יהיה רשאי להעביר את פרטיך והמידע שנאסף בעקבות השימוש שעשית באתר לחברות או לארגונים אחרים הקשורים לאיגוד ובלבד שהם ישתמשו במידע זה רק על-פי הוראות מדיניות זו;
  • לצורך מסירת ושיתוף מידע אנונימי, מצרפי וסטטיסטי עם חברות או ארגונים אחרים הקשורים באיגוד וכן עם ספקים, שותפים עסקיים, מפרסמים וכל צד שלישי, בהתאם לשיקול דעתו הבלעדי של האיגוד. האיגוד לא יחשוף בפניהם ביודעין את זהותך ללא הסכמתך;
  • אם האיגוד יארגן את פעילותו או את פעילות האתר במסגרת אחרת וכן במקרה שישנה את מבנהו המשפטי, לרבות במקרה בו יעביר פעילות האתר ו/או כל חלק ממנו לצד שלישי – הוא יהיה זכאי להעביר לגוף החדש העתק מן המידע שנאגר אודותיך ובלבד שגוף זה יקבל על עצמו כלפיך את הוראות מדיניות זו;
  • על-פי בקשתך המפורשת.

היכן נשמר המידע?

המידע שהאיגוד אוסף נשמר במאגר המידע שלו, המאוחסן אצל ספקי אירוח שרתים וגיבוי מידע, שעשויים להימצא גם מחוץ לגבולות ישראל. מידע נוסף, כפי שמפורט במדיניות זו נאסף ונשמר על ידי חברות אחרות (כדוגמת חברות סטטיסטיקה וכיו"ב). אף הן יכולות לשמור את המידע מחוץ לגבולות המדינה. הסכמתך למדיניות זו, מהווה גם הסכמה לשמירת המידע בחו"ל ולהעברתו מחוץ לגבולות ישראל.

Cookies

האיגוד עשוי להשתמש באתר ב'עוגיות' (Cookies) לצורך תפעולו השוטף והתקין, לרבות כדי לאסוף נתונים סטטיסטיים אודות השימוש באתר, לאימות פרטים, כדי להתאים את האתר להעדפותיך האישיות, לצרכי אבטחת מידע ועוד.

'עוגיות' (Cookies) הן קבצי טקסט, שהדפדפן שלך יוצר לפי פקודה ממחשבי האתר. חלק מהעוגיות יפקעו כאשר תסגור את הדפדפן ואחרות נשמרות על גבי הכונן הקשיח במכשיר הקצה המשמש אותך. ה-Cookies יכולים להכיל מידע מגוון כדוגמת הדפים שבהם ביקרת, משך הזמן ששהית באתר, מהיכן הגעת אל האתר, מדורים, מידע שאתה מבקש לראות בעת הכניסה לאתר ועוד.

האיגוד נעזר בנוסף גם ב-Cookies שמקורם בצדדים שלישיים, בהם Google Analytics, שירותי הפרסום של חברת גוגל, ורשתות חברתיות כגון פייסבוק. קבצי העוגיות נועדו עבור הצגת מודעות בדבר מוצרים או שירותים בהתבסס על פעילויותיך השונות ברחבי האינטרנט ואתרים ושירותים אחרים בהם ביקרת (בשיטה המכונה Retargeting). בנוסף, קבצי ה-Cookies שמקורם בפייסבוק נועדו להציג לך מידע באתר שמקורו בפייסבוק, לסמן תכנים ש'אהבת', להמליץ לך על תכנים אחרים שעשויים לעניין אותך ועוד.

למידע נוסף אודות סוגי העוגיות שגוגל או מי מטעמה אוספים וכיצד הם משתמשים בקבצים אלו, ראה הרחבה במרכז המידע של גוגל.

למידע נוסף אודות השימוש בקבצי 'עוגיות' על-ידי פייסבוק או מי מטעמה, ראה הרחבה במדיניות ה'עוגיות' של פייסבוק.

אם אינך רוצה לקבל Cookies, תוכל להימנע מכך על ידי שינוי ההגדרות בדפדפן שלך. לשם כך נא היוועץ בקובץ העזרה של הדפדפן. בחלק מהשירותים המוזכרים לעיל, תוכל לבקש את הסרתך מאיסוף קבצי Cookies אודותיך (באמצעות "Opt-Out")

למידע נוסף אודות אפשרות הסרתך משירות Google Analytics, לחץ כאן. למידע נוסף אודות אפשרות הסרתך משירותי הפרסום של גוגל, לחץ כאן.

למידע נוסף אודות אפשרות הסרתך משירות הפרסומות של פייסבוק, לחץ כאן. למידע נוסף אודות שירותי הפרסום של פייסבוק, לחץ כאן.

זכור, עם זאת, שנטרול העוגיות עלול לגרום לכך שלא תוכל להשתמש בחלק מהשירותים והתכונות באתר או באתרי אינטרנט אחרים. בנוסף לכך, אתה יכול למחוק את ה-Cookies במחשבך בכל רגע. מוצע שתעשה כן, רק אם אתה משוכנע שאינך רוצה שהאתר יותאם להעדפותיך או ישתף עם צדדים שלישיים מידע אודות פעילותך באתר.

אבטחת מידע

האיגוד מייחס חשיבות עליונה לאבטחת המידע במערכותיו. לשם שמירת המידע, הוא מפעיל מערכות, יישומים ונהלים לאבטחת המידע, המיועדים למזער את הסיכונים מפני גניבה, פגיעה, אובדן או גישה בלתי מורשית למידע.

עם זה, אין וודאות שיישומים אלה מבטיחים באופן מוחלט שמידע אישי לא ייחשף או ייגנב ממאגרי המידע. לכן, האיגוד אינו מתחייב, ואינך יכול באופן סביר לצפות לכך, שהשירותים ומערכות המידע המשמשות באיגוד יהיו חסינים מפני גישה בלתי-מורשית למידע המאוחסן בהם. בעצם השימוש באתר ובשירותיו, אתה מודע ומסכים למגבלות אלו.

זכות לעיין במידע

על-פי חוק הגנת הפרטיות, התשמ"א – 1981, כל אדם זכאי לעיין בעצמו, או על ידי בא-כוחו שהרשהו בכתב או על ידי אפוטרופוס, במידע שעליו המוחזק במאגר מידע. אדם שעיין במידע שעליו ומצא שאינו נכון, שלם, ברור או מעודכן, רשאי לפנות לבעל מאגר המידע בבקשה לתקן את המידע או למוחקו. אם בעל המאגר סירב, עליו להודיע על כך למבקש באופן ובדרך שנקבעו בתקנות שמכוח חוק הגנת הפרטיות. על סירובו של בעל מאגר מידע לאפשר עיון ועל הודעת סירוב לתקן או למחוק מידע, רשאי מבקש המידע לערער באופן ובדרך שנקבעו בתקנות.

 

שים לב כי מחיקת מידע עלולה למנוע ממך להמשיך ולקבל שירותים מהאתר ולהביא לביטול רישומך לאתר. מידע הדרוש לאיגוד – לרבות תיעוד פעולות שביצעת באתר – יוסיף להישמר על ידי האיגוד על-פי דין, אך לא ישמש עוד לצורך פניות אליך. אם בתוך 30 יום לא תקבל הודעה כי המידע שנתבקש האיגוד למחוק אכן נמחק על-פי סעיף זה, תהיה זכאי לפנות לבית משפט באופן הקבוע בתקנות שמכוח חוק הגנת הפרטיות, כדי שיורה לאיגוד לפעול כאמור.

שינויים במדיניות הפרטיות

האיגוד רשאי לשנות מעת לעת את תנאי מדיניות הפרטיות. אם יבוצעו במדיניות שינויים מהותיים, תפורסם על-כך הודעה בעמוד הבית של האתר 30 ימים לפני כניסת השינויים לתוקף. אם יבוצעו במדיניות שינויים אחרים שאינם מהותיים, תפורסם על-כך הודעה בעמוד הבית של האתר 7 ימים לפני כניסתם לתוקף – זאת אלא אם יבוצעו שינויים במדיניות בהתאם להוראות כל דין, או דרישת רשות מוסמכת, שאז השינויים ייכנסו לתוקף בהתאם להוראות הדין או לדרישה כאמור. המשך השימוש באתר לאחר השינוי במדיניות מעיד על הסכמתך למדיניות המתוקנת. אם אינך מסכים עם הנוסח המעודכן של המדיניות, עליך לחדול מלעשות שימוש נוסף באתר.

בכל עת תוכל לעיין במדיניות העדכנית באמצעות לחיצה על הקישור המתאים באתר.

עודכן לאחרונה: 24.12.2023

  • מדיניות הפרטיות מנוסחת בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד.
לא בטוח מה הכי יקדם את העסק שלך? תשאיר פרטים ונחזור אליך
אנחנו אוהבים את הלקוחות שלנו
והם אוהבים אותנו ❤️
בכמה מילים:

"קיבלנו כלים טכנולוגים שבקלות וביעילות משפרים את המענה והשירות ללקוח"

א.א מובילים
א.א מובילים
קרא עוד
הגעתי ל STRA לאחר עבודה 3 חברות שיווק שונות, ניסתי לבנות אתר חדש ותמיד זה הסתבך ולא עבד כמו שצריך. העבודה הייתה מעולה מול כל הצוות, מקצוענים אמיתיים. רוצה לציין במיוחד את דונאל שנתן שירות מדהים, הוא איש מקצוע מהשורה הראשונה שחושב על פרט ומבין מאוד בהגדלת ההמרות באתר. בסופו של דבר יצא אתר מדהים והתהליך היה מהנה. ממליץ בחום!
דיאנה בן מאיר
דיאנה בן מאיר
קרא עוד
אני ממש שמחה להמליץ על עידן והצוות שלו מSTRA שיווק דיגיטלי, אליהם פניתי על מנת להקים אתר אינטרנט לעסק שלי.
מתחילת העבודה ועד סופה זכיתי ליחס אדיב, נעים, סבלני ותומך והכל נעשה בצורה מקצועית, מהירה ומסודרת.
האתר יצא פצצה ואני לא מפסיקה לקבל עליו מחמאות.
אז תודה רבה לכם חברים ואני בטוחה שנעבוד יחד בהמשך בקידום האתר.
דיאנה בן מאיר.
נתנאל משען
נתנאל משען
קרא עוד
עידן נתן את השירות הכי טוב שאפשר לקבל.
הוא היה מאוד מקצועי, אדיב וסבלני.
הוא נתן מעצמו גם מעבר לשעות הפעילות ומה שסגרנו ביננו ושולם.
הוא מה שנקרא יצא צדיק. אני ממש ממליצה עליו!
מאיה מרו
מאיה מרו
קרא עוד
צוות מדהים של אנשים מוכשרים- הגעתי הביתה!! קיבלתי ליווי בעבר מחברות שיווק ויח״צ ואף פעם לא הייתי מרוצה.
בסטרא מצאתי את מה שחיפשתי- צוות שאכפת לו ומלווה אותי בכל ההיבטים- עידן שמייעץ ומתכנן אסטרטגיה וזמין עבורי לכל שאלה או קושי. מעיין, דונאל וליאן שכל אחד בתחומו דואגים לי שאגיע לקהל היעד הרצוי, לחדד את הקמפיין ולבדוק מה עובד יותר טוב ומה לשנות, חשיבה יצירתית איך להגיע לעוד פלטפורמות ובניה מחדש של האתר עם המון סבלנות הקשבה ונגישות. חבר׳ה מאוד מקצועיים ולפני הכל בני אדם!! מרגישה רצון אמיתי לעזור לי להצליח ורואה תוצאות! ממליצה בחום!!
לירן סוויסה
לירן סוויסה
קרא עוד
התחלנו לעבוד לפני חודש יחד אחרי שקיבלתי הרבה המלצות על החברה האלה מניסיוני בתחום יכולה לומר שהייתי סקפטית מאד אפילו, אבל התבדיתי, חבורה של מקצוענים שחושבים מחוץ לקופסא, שמסתכלים על כל המכלול ולא נקודתי על איזה פעולה שאמורה להיעשות, דונאל מצוות אליי לעבודה שוטפת ורוצה לציין אותו לשבח, איזה קסם של בחור, עם סבלנות ורצון עז להצלחה.
אעדכן בהמשך לגביי התוצאות אבל חשוב לי מעכשיו שאם אתה מחפשים מישהו שילך אתכם יד ביד, זו הכתובת 🙂
ליאת הראל
ליאת הראל
קרא עוד
מרגישה צורך להמליץ על עידן שמואל הבעלים של stra ❤️
אני בעלת סטודיו לעיצוב ואדריכלות כבר כמעט 20 שנה בחרתי לעבור תהליך עיסקי כדי לרענן ולראות את העסק מזויות חדשות.
עידן מקצועי, מאד עניני וממש פיקס אותי בהתנהלות הסטודיו, תודה ענקית על כל התהליך כיף לעבוד עם מקצוענים❤️
נעה ירושלמי
נעה ירושלמי
קרא עוד
בחיבור עם עידן מחברת STRA הרגשתי שאני בידיים טובות. ההתייחסות שלו היתה מקצועית ועניינית לשחזר את האתר שלי באופן מודרני ומותאם לתקנים. התקשורת היתה ברורה ויעילה. הוא היה קשוב ואכפת היה לו שאני אהיה לקוחה מרוצה. הגון כבר אמרתי? ממליצה בחום!
רותם בנימין
רותם בנימין
קרא עוד
תודה רבה ל stra ועידן בפרט,על ליווי מקצועי שירות מדהים וזמינות גבוהה.
בניית אתר ברמה הגבוהה שיש עם התאמת צרכים לעסק שלי.
ממליץ מאוד.
איתי ניסימי
איתי ניסימי
קרא עוד
אלופים
בנו לי תכנית שיווק עם צאט בוט שמסנן לי את הלידים באופן אוטומטי.
הלידים מגיעים חמים ורלוונטיים. שירות מצויין וסבלני ממליץ מאוד.
אליעזר וידר
אליעזר וידר
קרא עוד
היינו מאוד מרוצים ממנו! הוא בן אדם מאוד מקצועי ונעים, נתן שירות ממש מכל הלב בתחום שיש בו הרבה לא מקצוענים ורואים את הניסיון וההבנה שלו בתחום.
תום ר.
תום ר.
קרא עוד
מאוד מומלץ.
עבדנו יחד על פרויקט של צ'אט בוט לעסק.
נותן פתרון מלא לפניות לקוחות באופן אוטומטי, מקל על העבודה וחוסך בעובדים.
פייס דייטינג ישראל
פייס דייטינג ישראל
קרא עוד
שיווק דיגיטלי STRA !
ממליץ בחום לכולם, שירות אישי וליווי לאורך כל הדרך ובאופן אישי על עידן מנהל העסק, בנאדם מאוד חרוץ וישר שמאמין במה שהוא עושה והולך עם הדרך שלו עד הסוף,
5 כוכבים ! תודה רבה.
שגיא סומך
שגיא סומך
קרא עוד
אני עובד איתו כבר שנה ואני מבסוט, הוא באמת הכי טוב! הוא מעולה ואמין, אני מאוד ממליץ עליו.
גל אורי
גל אורי
קרא עוד
אחד האנשים הכי מקצועיים שאני מכירה!
מהשיחה הראשונה הבנתי את הראש, הרגשתי שהתקשורת בינינו פתוחה וכשיש תקשורת טובה (כי אנחנו קודם כל בני אדם) הפעילות השוטפת ממריאה לשחקים!

תודה תודה תודה.
טניה גולדברג
טניה גולדברג
קרא עוד
אחרי אין ספור ניסיונות כושלים ושנים של חיפושים אין פשוט אין אתם מס 1 בכל המובנים!!!!!
עומרי שמעוני
עומרי שמעוני
קרא עוד
הכי מקצועי שנתקלתי בכל שנותי במקצוע.
רז קשתי
רז קשתי
קרא עוד
עידן בחור מקצועי ואדיב . הצלחנו להגיע ליעדים שלנו בדיגיטל בפחות זמן ממה שחשבנו ועדיין לקבל תוצאות יותר טובות ממה שציפינו. ממליץ!
קרן בירמן
קרן בירמן
קרא עוד
עידן תותח בעל ידע רב וניסיון בתחום העסקים, שיווק ומכירות. מקדם באדיבות ובמקצועיות כל עסק הזקוק לשיפור וייעול
ספיר סלומון
ספיר סלומון
קרא עוד
מדהימים נעימים והכי חשוב מקצוענים
שחר גייזר
שחר גייזר
קרא עוד
מקצוען אמיתי, פושר עם אנרגיות שלא נגמרות
אשר רחאני
אשר רחאני
קרא עוד
חברה מעולה, אלופים בדיגיטל ותהליכים אוטומטים. מומלץ.
סיוון בן חיים
סיוון בן חיים
קרא עוד
שירות מקצועי ואמין, אם היה אפשר לתת 20 כוכבים אין ספק שהייתם מקבלים ❤️
חזי גרינפלד
חזי גרינפלד
קרא עוד
חיובית: איכות, מהירות תגובה, מקצועיות, ערך אין מילים פשוט יודעים לייצר תוצאות נקודה !!! מומלץ בחום לכל עסק
אריק שבו
אריק שבו
קרא עוד
תודה רבה לעידן התותח!
אין ספק שהשינוי בעסק מורגש! ממליץ החום להעזר בשירותים שלהם 🤩
אריה גרסיאני
אריה גרסיאני
קרא עוד
עידן הוא לא סתם בוגר טכניון בשיווק, אלא יש לו ראייה הוליסטית של הלקוח. כלומר הוא מקשיב לחלוטין ללקוח, שזה בניגוד להרבה אנשים אחרים בתחום. הוא לא עושה את העבודה לבד, אלא הוא עושה אותה בשיתוף פעולה יחד איתי ועם העולם שלי. הוא עושה עבודה יסודית ומתוך הקשבה ללקוח. עידן תמיד עושה את המקסימום של העבודה ומעולם לא קרה לי איתו שום דבר שלא עבד או שהיו דברים שהוא יכל לעשות ולא עשה. בנוסף, הוא עשה לי תיקונים ועבודות קטנות על חשבון הזמן שלו למרות שבדרך כלל הוא גובה עליהם מחיר. מבחינת עמידה בזמנים, זה לא לגמרי תלוי בו כי זה תלוי ברשתות החברתיות. אני מאוד ממליץ על עידן!
אלכסנדר הרץ
אלכסנדר הרץ
קרא עוד
10 ברמת היצרתיות וההבנה העסקית.
תודה רבה
נופר לוי
נופר לוי
קרא עוד
תודה מיוחדת לעידן על הליווי המדהים, על ההסבלנות, על הזמינות והכי חשוב על התוצאות
בולשוט bullshot
בולשוט bullshot
קרא עוד
כשעושים עסקים , דבר ראשו שצריך לזכור שעסקים עושים עם אנשים .
עידן הוא בחור מוכשר שקודם כל ולפני הכל יש לו נשמה.
ובבחירות שלי אני תמיד מעדיף קודם כל לעבוד עם אנשים שכאלה.
זה תנאי סף.
מעבר לכך בנאדם מוכשר עם יכולות וראיה מאד מעניינת שווה לפחות פגישה.
רותם שחק
רותם שחק
קרא עוד
עידן מדהים, פדנט ברמה אחרת, סבלני, רבה גבוהה לגמרי, אחד מהכי טובים שהיו לי!
הייתי ממליץ עליו מאוד!
הקודם
הבא

רגע, רגע! לא לסגור אותי!

סתם צוחק 😊 אפשר לסגור…
אבל ממליץ להירשם לניוזלטר שלנו ולקבל המון ערך שישפר את העסק שלך [מבטיח לא חפור]

האתר החדש שלנו בבנייה, סליחה על אי-הנוחות.

חלק מהדברים באתר עדיין לא מושלמים אבל תצפו להפתעות בהמשך :)

מחכים לכם!